Showing all 4 results

 • Libri i plotë i përkujdesit për nënën dhe fëmijën

  Libri i plotë i përkujdesit për nënën dhe fëmijën
  Një udhëzues themelor për kujdesin ndaj vetes dhe foshnjës, nga ngjizja
  e fëmijës deri në moshën trevjeçare. Tërësisht praktik, i ilustruar plotësisht dhe i indeksuar.

 • Make-up për 10 minuta

  Ju mëson gjithçka që duhet, për të shndërruar pamjen dhe për të nxjerrë në pah bukurinë tuaj të natyrshme. 50 pamje fantastike, nga makijazhi i përditshëm deri te paraqitja joshëse e mbrëmjes.

 • Përralla shqiptare 100+1 Natë libri i parë

  Përralla shqiptare 100+1 Natë libri i parë Përrallat tradicionale shqitare të përçuara nga një dritë e re dhe poetike, shfaqen sërish me të gjitha ngjyrat, dritën dhe veçoritë dalluese të tyre nga mjeshtri i talentuar Virgjil Muçi.

 • Stilime flokësh për 10 minuta

  Stilime flokësh për 10 minuta

  Ju mëson të realizoni stilime
  të ndryshme, nga elegante e të rafinuara e deri te krehja joshëse për një mbrëmje të veçantë.
  50 stilime të mrekullueshme flokësh, që nxjerrin në pah bukurinë tuaj natyrore.