Barcoleta te zgjedhura
18/01/2016
Libri i plotë i përkujdesit për nënën dhe fëmijën
25/01/2016
Show all

Make-up për 10 minuta


Ju mëson gjithçka që duhet, për të shndërruar pamjen dhe për të nxjerrë në pah bukurinë tuaj të natyrshme. 50 pamje fantastike, nga makijazhi i përditshëm deri te paraqitja joshëse e mbrëmjes.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/liveks0/public_html/galdimi.com/wp-content/themes/betheme/woocommerce/single-product/meta.php on line 15
Additional information
Dimensions 240 × 190 cm
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Make-up për 10 minuta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *