Stilime flokësh për 10 minuta
25/01/2016
Markera Edding
26/01/2016
Show all

Përralla shqiptare 100+1 Natë libri i parë


Përralla shqiptare 100+1 Natë libri i parë Përrallat tradicionale shqitare të përçuara nga një dritë e re dhe poetike, shfaqen sërish me të gjitha ngjyrat, dritën dhe veçoritë dalluese të tyre nga mjeshtri i talentuar Virgjil Muçi.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/liveks0/public_html/galdimi.com/wp-content/themes/betheme/woocommerce/single-product/meta.php on line 15
Additional information
Dimensions 240 × 170 cm
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Përralla shqiptare 100+1 Natë libri i parë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *