Libri i plotë i përkujdesit për nënën dhe fëmijën
25/01/2016
Përralla shqiptare 100+1 Natë libri i parë
25/01/2016
Show all

Stilime flokësh për 10 minuta


Stilime flokësh për 10 minuta

Ju mëson të realizoni stilime
të ndryshme, nga elegante e të rafinuara e deri te krehja joshëse për një mbrëmje të veçantë.
50 stilime të mrekullueshme flokësh, që nxjerrin në pah bukurinë tuaj natyrore.

Additional information
Dimensions240 × 190 cm
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stilime flokësh për 10 minuta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *