Our Staff

Besim PLLANA

CEO & Exceutive Director

+386 49 213 671


E themeluar në vitin 1999 , Galdimi Kompani është në dekadën e dytë të qenë një udhëheqës në tregun e Kosovës për prodhimin, Integracionin , shpërndarjen, shitjen dhe furnizimin e produkteve për zyre, mjete shkollore, kartolina, libra, dhurata dhe artikuj promocional.